PreviousNext

Tilmeld dig et af DAFAs seminarer

- det er ganske gratis

Kravene til byggeriets tæthed bliver stadigt større. Bliv klædt på til at efterleve reglerne – både når det gælder dampspærre og tætning samt ventilering af tag og facade.

DAFA er i luften med træningsprogrammet DAFA AirControl. Der er tale om et program med forskellige uddannelsestyper til dig som professionel fagmand i byggebranchen. Så er du godt klædt på til at varetage de vigtige tætningsopgaver i dansk byggeri.

I simulatoren
Gennemføres enten på tekniske skoler eller i DAFAs egne lokaler.  
I hangaren
Foregår hos forhandlere med inviterede håndværkere eller hos den enkelte håndværker.

På startbanen
Værdifuld support på selve byggepladsen før du går i gang

Byg Divider 02

DAFA AirStop-seminar
DAFA AirStop System er det mest effektive og sikre tætningssystem til dampspærren. En produktserie, der understøtter bæredygtigt byggeri og nedsætter energiforbruget til gavn for miljøet. DAFA stiller sin viden til rådighed om kravene til en effektiv dampspærre samt en gennemgang af brugen af produkterne i DAFA AirStop System.
(OBS! Der skal tilmeldes min. 5 pers. på hvert hold)

>> Tilmeld dig et AirStop-seminar.

DAFA AirVent-seminar
DAFA AirVent System er et 100% gennemført program til ventilerede eller diffusionsåbne undertags- og vindspærreløsninger. Systemet består af en række gennemtænkte løsninger, der beror på gennemtestede produkter til tætning af byggeriets klimaskærme – både på tag og facade.
(OBS! Der skal tilmeldes min. 5 pers. på hvert hold)

>>Tilmeld dig et AirVent-seminar


Luk
Kontakt