PreviousNext

Tilmeld dig et af DAFAs seminarer

- det er ganske gratis

Kravene til byggeriets tæthed bliver stadigt større. Bliv klædt på til at efterleve reglerne – både når det gælder dampspærre og tætning, ventilering af tag og facade samt tætning af klimaskærmen mod jord (Radon).

DAFA tilbyder gratis seminarer for grupper på min. 5 mand. Der er tale om et program til dig som professionel fagmand i byggebranchen. Så er du godt klædt på til at varetage de vigtige tætningsopgaver i dansk byggeri.

Hos os 
Gennemføres i DAFAs egne lokaler i Brabrand.  

Hos dig

Vi kommer gerne ud til forhandlere med inviterede håndværkere eller til den enkelte håndværker og også Tekniske skoler.

Byg Divider 02

DAFA AirStop-seminar
DAFA AirStop System er det mest effektive og sikre tætningssystem til dampspærren. En produktserie, der understøtter bæredygtigt byggeri og nedsætter energiforbruget til gavn for miljøet. DAFA stiller sin viden til rådighed om kravene til en effektiv dampspærre samt en gennemgang af brugen af produkterne i DAFA AirStop System.
(OBS! Der skal tilmeldes min. 5 pers. på hvert hold)

>> Tilmeld dig et AirStop-seminar.


DAFA AirVent-seminar

DAFA AirVent System er et 100% gennemført program til ventilerede eller diffusionsåbne undertags- og vindspærreløsninger. Systemet består af en række gennemtænkte løsninger, der beror på gennemtestede produkter til tætning af byggeriets klimaskærme – både på tag og facade.
(OBS! Der skal tilmeldes min. 5 pers. på hvert hold)

>>Tilmeld dig et AirVent-seminar


DAFA Radon-seminar

DAFA Radon System er gennemtænkte og brugervenlige produkter, der er nemme at montere. Med komponenterne systemet kan bygningsdesignere vælge den optimale løsning til tætning i stueetage, gulve og fundamenter. Systemet forhindrer radongasser i at trænge ind i bygninger og kan anvendes til de fleste typer af opvarmede byggerier f.eks. boliger og kontorer.
(OBS! Der skal tilmeldes min. 5 pers. på hvert hold)

>>Tilmeld dig et Radon-seminar


Luk
Kontakt