Sådan vinder du i vores jubilæumsguldjagt!

Vind den spritnye iPhone 8 og en ”guldkurv” fyldt med ”guldnydelse”
Vi fejrer, at vores fantastiske dampspærretape har 10-årsjubilæum. Som den førende tape til dampspærretætning er DAFA dampspærretape håndværkerens tro følgesvend, som altid er til at regne med. Det, synes vi, fortjener lidt positiv opmærksomhed. 

Sådan deltager du
Hold øje ude på byggepladsen eller i din lokale tømmerhandel. Vi har placeret 30 ruller ”GULD”-dampspærretape i lige så mange kasser med tape.

Dem, der finder guldtapen, vinder en ”Guldkurv” ved at indsende et foto af sig selv med ”guldtapen” til marketing@dafa.dk og oplyse det unikke nummer, som står derpå. Blandt vinderne trækkes lod om den kommende iPhone 8 – i guldfarve, naturligvis. Så se godt efter, når du næste gang åbner en kasse med dampspærretape fra DAFA.

Læs vores "GULD" kampagne her:

Dafa _tapekampagne (1)

 

Vi glæder os til at se de første vindere, der bliver offentliggjort på vores Facebookside! 

 Konkurrenceregler og alt det med småt:

Konkurrencen udbydes og drives af:
DAFA A/S, Holmstrupgårdvej 12, DK-8220 Brabrand. CVR-nr. 17630180
Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet eller administreret af
eller associeret med Facebook. Ved afgivelse af tilladelser og informationer gives disse til DAFA A/S, ikke til Facebook.

Sådan deltager du
Kun personer over 18 år og bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen.
Alle, som finder en guldtape og indsender sit foto, vil modtage en ”Guldkurv” med ”Guldnydelse”. Blandt vinderne trækkes lod om hovedpræmien; den kommende GULD-iPhone 8*
(*Tidspunktet for tilsendelse af iPhone 8 er underlagt Apples lanceringsdato).
Svarer vinderen ikke inden for 10 hverdage, udpeges der automatisk en ny vinder.
Du deltager ved at indsende dit foto af dig selv og guldtapen sammen med dit fulde navn og det unikke nummer på rullen samt din mailadresse til: marketing@dafa.dk.
Kun én rulle pr. deltager; du kan derfor kun deltage i konkurrencen én gang.
Ansatte hos DAFA samt medlemmer af disses husstande kan ikke deltage i konkurrencen. Konkurrencen slutter den 15.12.2017.

Præmier

Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer og kan ikke overdrages til andre.

Brug af persondata
Ved deltagelse i konkurrencen giver du samtidig samtykke til offentliggørelse af dit navn og billede på DAFAs Facebook-side. De oplysninger, som afgives i forbindelse med kampagnen, vil kun blive brugt i denne sammenhæng. Data vil ikke blive videregivet til tredjepart. DAFA A/S benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder hovedpræmien.

DAFA A/S er forpligtet til beskyttelse af deltagernes privatliv.
Alle personlige data, herunder e-mailadresser, som overdrages ved
tilmeldingen, opbevares under sikre forhold.
I overensstemmelse med persondataloven har du til enhver tid ret til at få indsigt i samt til at korrigere de oplysninger, som DAFA A/S har registreret om dig.

Luk
Kontakt