PreviousNext

Ekstraordinært gode garantier på DAFAs fugebånd

DAFA A/S har netop udvidet sine garantier på sit kendte fugebånd, illmod 600. Det betyder, at DAFA A/S nu tilbyder markedets bedste garantier på op til 15 år.

Baggrunden for de udvidede garantier er endnu en omfattende test, som det kendte fugebånd, illmod 600, har gennemgået. Her bestod DAFA A/S’ fugebånd med glans. Derfor er salgschef Jens Eg ovenud tilfreds med den kvalitet, som fugebåndene fortsat besidder.

”Illmod 600 har i mange, mange år været førende på markedet. Det har vi endnu gang bevist, og derfor udvider vi vores garantiordning til 15 år. Det ved vi, at vores kunder og samarbejdspartnere værdsætter”, siger han.

”Fugebåndenes styrke og holdbarhed er helt afgørende for, at vi har udvidet garantien. Påvirkningerne fra det danske vejr er voldsomme år efter år. Vores fugebånd holder samlingerne tætte - selv under de meste ekstreme forhold. Det er bevist gennem mange års daglig brug”, siger Jens Eg.

DAFA A/S har gennem tiden leveret mere end 32 mio. meter illmod 600 fugebånd. Det betyder, at produktet spiller en stor rolle ved tætning af fuger i dansk byggeri. Og det gør, at de mange byggerier med illmod 600 stadigvæk holder sne, regn og blæst ude.

Byg Divider 05

Bedre isoleringsevne

Og der er mere nyt at sige om illmod 600 fugebånd; DAFA A/S har netop gennemført en isoleringstest hos Teknologisk Institut, hvor fugebåndet blev sammenlignet med traditionelle fugemasser. Testresultaterne påviser, at fugebåndene fra DAFA A/S sikrer en tæt og særdeles effektiv isolering med op til 60 % bedre isoleringsevne end traditionelle fugemasser. Det borger for tætte og energivenlige byggerier med et godt indeklima.

Hurtig montage, langsom ekspansion

illmod 600 er det lette valg, når der skal fuges. Med en 1-trinsfuge spares en arbejdsgang og derfor meget tid i montagen. Desuden undgås det vanskelige tilpasningsarbejde med fugemasse. Fleksibiliteten og den langsomme ekspansion sikrer, at illmod 600 fylder fugen helt ud, selv om der er ujævnheder. Det giver en enkel montage, fordi ekspanderingen først sker, efter at fugebåndet er rullet ud og påklæbet vinduet.

Værdifuld rådgivning

Vigtigheden af korrekt monterede fugebånd er stor. Derfor er det helt afgørende, at fugebåndene monteres efter DAFA A/S’ anbefalinger. Det modsatte kan have vidtrækkende konsekvenser og fører til byggesjusk og reklamationer, som ingen har interesse i. illmod 600 fra DAFA A/S nøjes ikke bare med fyldestgørende tekniske informationer og montage-vejledninger. Som førende leverandør af fugeløsninger bidrager DAFA A/S også med personlig rådgivning på byggepladsen fra kompetente konsulenter – særligt når det drejer sig om specielle fugeopgaver, der stiller høje krav til en korrekt udført løsning.

Vil du vide mere?

Læs mere om illmod 600 på www.dafa.dk/fugeprodukter

Luk
Kontakt