PreviousNext

Om os

Vi fuldender dit projekt
Vores kernekompetencer er at tætne, dæmpe og beskytte opgaver og projekter i byggeriet og industrien. Og det foregår altid i et tæt samarbejde med dig som kunde.

DAFA tætner, dæmper og beskytter
Vi udvikler, fremstiller og leverer en bred vifte af produkter og totalløsninger, der tætner, dæmper og beskytter i byggeriet og industrien.

Vi er specialister i en lang række produkter til bl.a. tætning af klimaskærme, tætningslister, pakninger, gummilister, skumemballage samt aluminiumsprofiler, og vi tilbyder Danmarks bredeste sortiment af fugeprodukter. Desuden har vi produkter til lyd- og vibrationsdæmpning samt isolering.

Om Os

Vi samarbejder os til succes
Vi betragter os selv som rådgivende sparringspartner, og bredden i vores produktsortiment gør os i stand til at matche enhver kundes behov – det gælder også mere omfattende specialløsninger.

Vores konstruktions- og udviklingsafdeling har daglig fokus på at udvikle og skabe innovative løsninger i et tæt samarbejde med vores samarbejdspartnere. Dette er en væsentlig del af vores forretningsfilosofi og sikrer, at vi altid udvikler den optimale løsning – både i forhold til funktionalitet og økonomi.

Kun fantasien sætter grænser, og vi rådgiver gerne om produkternes mange muligheder. Du er derfor altid velkommen til at forhøre dig om, hvordan vi kan hjælpe med at tætne, dæmpe og beskytte din opgave eller dit projekt.

 


DAFA har for 10. år i træk modtaget en AAA-rating.

AAA_2017_DK

 


Luk
Kontakt