PreviousNext

Historie

De næsten usynlige linjer, som er med til at udrette mirakler

Hos DAFA er vi eksperter i specialiserede produkter og løsninger, der tætner, dæmper og beskytter.

Med kompromisløs kvalitet, konstant innovation og tæt samarbejde med kunderne bidrager vi til succesfulde projekter i brancher, hvor opmærksomhed på detaljerne er forskellen på succes og fiasko.

Vores erfaring dækker tre fjerdedele af et århundrede, og vores globale supply chain betyder, at vi kan levere effektivt og konkurrencedygtigt over hele verden.

DAFA HQ_532x85

DAFA er en familieejet virksomhed, som blev grundlagt i 1939 af Børge Norby. Den daværende fremstilling og montering af bronzetætningslister har udviklet sig til produktion af produkter i skum, gummi og plastmaterialer til byggeri, industri og vindenergi, som eksempelvis pakninger, fugebånd, lyd- og vibrationsdæmpende løsninger.

Efter etablering og opkøb af datterselskaber i udlandet beskæftiger DAFA gruppen samlet ca. 350 medarbejdere fordelt på tre kontinenter og i otte lande, med produktion i Danmark, Italien, Polen og Kina.

DAFAs hovedkvarter ligger i Aarhus, Danmark.

Målsætning: DAFA udvikler bæredygtige løsninger, som tætner, dæmper og beskytter. Vores mål er, at vores kunder altid får øget værdi gennem samarbejde med DAFA.

 


Luk
Kontakt