Miljøvenlige byggeprodukter

Bæredygtige byggeløsninger til gavn for miljøet.
DAFA har stadigt større fokus på udvikling af produkter, der understøtter bæredygtighed. Vores byggeprodukter er tætte løsninger, der understøtter bæredygtigt byggeri og nedsætter energiforbruget til gavn for miljøet.Dafa Airstop Divider

DAFA AirStop System – miljøvenlige tætningsløsninger
DAFA AirStop System er det mest effektive og sikre tætningssystem til dampspærren. De unikke og patenterede produkter er miljøvenlige og kan efter endt anvendelse genbruges eller regenereres. Da produkterne hverken indeholder farlige kemikalier eller afgiver giftstoffer, belastes miljøet ikke ved brug.

Produkterne er gennemtestede og godkendt af de mest respekterede europæiske institutter, hvilket sikrer langtidsholdbare løsninger. Med DAFA AirStop System opnår du et godt indeklima uden træk, fugt og skimmelvækst. Ved etablering af en tæt dampspærreløsning opnås store energibesparelser på energiregningen.

Flere af produkterne i DAFA AirStop System er Eurofins A+-certificerede. 

Læs mere om produkterne i DAFA AirStop System

Airvent Divider 01

DAFA AirVent System – langtidsholdbare og tætte løsninger

DAFA AirVent System er en komplet serie af produkter til den udvendige tætning af byggeriets klimaskærme – både på tag og facade. DAFA AirVent System er gennemtænkte og gennemtestede løsninger, der er omfattet af attraktiv funktions- og produktgaranti på op til 30 år.

DAFA AirVent System er designet specielt til tætning af konstruktioner i tag og facade og med en garanti, der dækker hele tagets levetid. Undertagsfolierne i DAFA AirVent System er testet af Teknologisk Institut og klassificeret af DUKO – en frivillig dansk ordning til klassificering af undertage i forhold til anvendelsen.

Læs mere om produkterne i DAFA AirVent System

Byg Divider 05

DAFAs fugesystemer – gennemtestede tætningsløsninger
DAFAs fugesystemer er gennemtestede og holder til det danske vejrlig. Vore fugebånd sikrer et minimalt varmetab gennem fugen, bidrager til et godt indeklima og understøtter det miljøvenlige byggeri. DAFAs fugebånd er BG1-godkendt i henhold til standard DIN 18542. Fugebåndene er desuden EMICODE EC1 PLUS-certificerede – en certificering, der henviser til byggematerialer med en lav emission, og som er fri for opløsningsmidler.

Som de eneste fugebånd på markedet er illmod 600 og DAFA Flex 600 løbende underlagt en ekstern uanmeldt kvalitetskontrol på slagregnstæthed foretaget af instituttet MPA BAU i Hannover (Materialprüfanstalt für das Bauwesen Hannover).

Læs mere om DAFAs fugesystemer

Divider Glasisaetning Vinduer2

Tem+® - Notificerede vinduessystemer
Både Bygningsreglement 2015 og Bygningsreglement 2020 stiller nye energikrav til vinduer og døre. Tem+® er notificerede vinduessystemer, som imødekommer de nye energikrav efter følgende anbefalinger:
• Minimum: Et energitilskud (Eref) > -17 kWh/m2 pr. år (Energimærke B)
• Lavenergi: Et energitilskud (Eref) større end 0 kWh/m2 pr. år (Energimærke A).

Læs mere om DAFAs notificerede vinduessystemer

Byg Divider 03

DAFA A/S prioriterer miljø og bæredygtighed højt. Vi er miljøcertificeret i henhold til ISO 14001:2015. Vores ledelsessystem sikrer, at vi til stadighed arbejder aktivt med løbende miljøforbedringer af vores produkter, systemløsninger og processer.

Vil du vide mere?
Se en liste over DAFAs produkter her


Luk
Kontakt