Miljøvenlige industriløsninger

Bæredygtige tætningsløsninger til industrien
I DAFA tænker vi på det aftryk, vi sætter på verden. Vore løsninger til industrien tætner, dæmper og beskytter og er med sine unikke egenskaber med til at forlænge levetiden på de produkter, de indgår i.

Industri Divider Wind

Windpower – luft under vingerne i den grønne energi
Som underleverandør til verdens største producenter af vindenergi understøtter DAFA den grønne energi. Vore tætningsløsninger forbedrer vindmøllens funktion og levetid – både on- og offshore.

I nacellen bidrager DAFAs løsninger til vibrations- og lyddæmpning samt til, at konstruktioner og elektroniske komponenter kan modstå påvirkning fra vand, salt, sand og støv. Det bevirker, at nacellen yder bedre og opnår en længere levetid.

Vore stærke transport- og opbevaringsløsninger understøtter vingernes konstruktion og styrke, så de holder længere. Og så beskytter vore løsninger til tårnet mod lækage samt reducerer driftsomkostningerne til gavn for tårnets holdbarhed.

Læs mere om vore løsninger til vindmøllen her

HVAC Divider

HVAC – bedre ventilation og indeklima
DAFA bidrager til bedre ventilation og et sundere indeklima. Med DAFA RotaSeal forbedrer ventilationsanlæggenes ydeevne og sikrer en bæredygtig løsning i form af energioptimering, øget holdbarhed og forlænget levetid. Vore specialiserede løsninger efterlever desuden de stigende krav til områder som brandsikkerhed, støj og hygiejne, herunder VDI6022 og ISO 846.

Læs mere om vore løsninger til HVAC her

FIPFG_532x85

FIPFG - Kvalitet og besparelser med FIPFG-teknologien
Blandt vore konkurrencedygtige teknologier er Formed In Place Foam Gaskets (FIPFG). Med højteknologisk præcision og høj gentagelsesnøjagtighed reduceres affaldsmængden under produktion. Resultatet er slidstærke, modstandsdygtige og langtidsholdbare PUR-pakninger. På forespørgsel kan vi også løse komplekse opgaver med krav til efterlevelse af VDI6022 og ISO 846.

Læs mere om vores FIPFG-løsninger her

Foldepakning

Effektive foldepakninger 
DAFAs tætningsløsninger produceres med respekt for miljøet. Med vore foldepakninger opnås en intelligent løsning, som genererer et minimum af restaffald, og som fylder mindre under transport. Din garanti for, at din løsning belaster miljøet mindst muligt.

Læs mere om vores pakninger her

Om Os

Du kan vælge DAFA med god samvittighed
Vi undersøger hele tiden nye måder at optimere vores produktionsprocesser på, hvilket altid sker med miljøet for øje. DAFA er miljøcertificeret i henhold til ISO 14001:2015 og efterlever desuden REACH-, RoHS- og WEEE-direktiverne. Herved søger vi at skåne både mennesker og miljø for farlige og giftige kemikalier.

Læs mere om DAFAs miljøpolitik


Luk
Kontakt